Искате да направите професионални снимки на Вашите деца? Запазете си час предварително! Това ще ни позволи да се подготвим за Вас. Съобразете часа с дневния режим на детето - трябва да е наспано и нахранено за да бъде в добро настроение. Вземете любимата му играчка и се пригответе да си направите няколко снимки с него - това ще му помогне да се отпусне.

След фотосесията избирате снимките, които най - много Ви харесват. Обработваме ги на следващия ден и ги получавате разпечатани в размер 13/18 см. + електронните файлове в пълен размер на Ваш електронен носител. Получавате само избраните и заплатени файлове. Няма ограничение в броя избрани снимки - колкото повече фонове, аксесоари и дрешки ползваме, толкова повече различни снимки ще имате!

Студийни фотосесии

Студийните снимки правим в нашето студио. Намира се в гр. Стара Загора, в бизнес център "Тонус". Студиото е високо, просторно, има поне 3 къта за снимане, има място за преобличане, удобен паркинг. Разполагаме с голяма, озеленена тераса, на която предстои откриването на детски кът. За дечицата имаме набор от различни фонове и декори, които съобразяваме според повода, възрастта, дрешките на детето и предпочитанията на родителите.

Ценова листа

Малка студийна фотосесия

100 лв.
10 кадъра

Средна студийна фотосесия

120 лв.
15 кадъра

Голяма студийна фотосесия

150 лв.
20 кадъра

Външни фотосесии

В града ни има толкова много прекрасни места за снимане! А и какво по-хубаво от естествения фон! Паркове, детски площадки с цветни люлки и пързалки - идеални места за снимки на Вашето дете. Там то се чувства прекрасно и снимките запечатват естествените му емоции по време на игра.

Ценова листа

Малка външна фотосесия

150 лв.
15 кадъра

Средна външна фотосесия

180 лв.
20 кадъра

Голяма външна фотосесия

200 лв.
25 кадъра